Betreft: Toekomst Pooksbelten

camping_kopmaandag 22 oktober 2007 15:02

Aan het college van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Almelo

Almelo, 22 oktober 2007

Geacht College,

Betreft: Toekomst Pooksbelten

Zoals het er nu uitziet zullen uiterlijk in de eerste helft van 2008 alle bewoners van de Pooksbelten zijn vertrokken. Dan kan het terrein een nieuwe bestemming krijgen.

De fractie van de ChristenUnie vindt dat voorkomen moet worden dat het terrein langdurig braak ligt. Dat zou verpaupering in de hand werken. Daarom is het gewenst dat er op korte termijn een plan wordt ontwikkeld voor een nieuwe bestemming van het terrein.

De ChristenUnie fractie zou graag zien dat het terrein weer een camping wordt, waarbij ook de mogelijkheid wordt geboden dat mensen met een handicap er kunnen verblijven.

Naar onze mening is er een meerderheid in de raad voor het opnieuw realiseren van een camping. Daarom heeft de ChristenUnie fractie de volgende vragen:

  • Wanneer denkt het college te komen met een toekomstvisie voor het terrein van de Pooksbelten?
  • Is het college bereid zich er maximaal voor in te spannen dat er op de plaats van de Pooksbelten weer een camping gevestigd wordt? Zo nee, waarom niet?
  • Is het college bereid om daarbij ook de mogelijkheid te betrekken dat mensen met een handicap op de camping kunnen verblijven? Zo nee, waarom niet?
  • Is het college bereid om in een toekomstvisie alle afgewogen alternatieven te vermelden, met de voor- en nadelen? Zo nee, waarom niet?


Met vriendelijke groeten,
Jan Veenstra, raadslid ChristenUnie

Labels
Fractie

« Terug

Reacties op 'Betreft: Toekomst Pooksbelten'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.