ChristenUnie stelt vragen over toekomst 'de Pook'

camping_kopmaandag 29 oktober 2007 17:49

ALMELO - Zoals het er nu uitziet zullen uiterlijk in de eerste helft van 2008 alle bewoners van de Pooksbelten zijn vertrokken. Dan kan het terrein een nieuwe bestemming krijgen, zo stelt de ChristenUnie. De fractie vindt dat voorkomen moet worden dat het terrein langdurig braak ligt. Dat zou verpaupering in de hand werken. Daarom is het gewenst dat er op korte termijn een plan wordt ontwikkeld voor een nieuwe bestemming van het terrein.
De ChristenUnie zou graag zien dat het terrein weer een camping wordt, waarbij ook de mogelijkheid wordt geboden dat mensen met een handicap er kunnen verblijven. Naar de mening van de fractie is er een meerderheid in de raad voor het opnieuw realiseren van een camping.
Hierop heeft de ChristenUnie aan het college van b&w de' volgende vragen gesteld:
1. Wanneer denkt het college te komen met een toekomstvisie Ivoor het terrein van de Pooksbelten?
2. Is het college bereid zich er maximaal voor in te spannen dat er op de plaats van de Pooksbelten weer een camping gevestigd wordt?
3. Is het college bereid om daarbij ook de mogelijkheid te betrekken dat mensen met een handicap op de camping kunnen verblijven?
4. Is het college bereid om in een toekomstvisie alle afgewogen alternatieven te vermelden, met de voor- en nadelen?
Oproep aan alle fracties Het Almelo's Weekblad krijgt met enige regelmaat van verschillende fracties een lijstje met vragen die aan het college worden gesteld over uiteenlopende onderwerpen. Daar zijn wij erg blij mee. Echter krijgen wij wél de vragen maar niet de antwoorden toegezonden. Hierbij willen wij graag de fracties oproepen om ook de antwoorden ons te laten toekomen zodat de Almelose bevolking ook kan zien wat er met de onderwerpen gedaan wordt.

Door: Alwin Offereins,
Bron: Almelo's weekblad, 29 oktober 2007

Labels
In de media

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie stelt vragen over toekomst 'de Pook''

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.